Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Voor professionals


Ben je professional in de zorg en/of op het gebied van beweging én ben je geïnteresseerd in het werk van mij als gewichtsconsulent & leefstijlcoach? Lees dan verder...

Geen verwijzing huisarts
Voor een vitaal leven is een gezond gewicht van groot belang. Als gewichtsconsulent & leefstijlcoach adviseer en begeleid ik cliënten bij het bereiken van dat gezonde gewicht en help ik mensen om een verantwoorde keuze in hun voeding te maken. Voor deze begeleiding is geen verwijzing van een (huis)arts nodig en afspraken in de avonduren zijn mogelijk. Ik wil op deze manier toegankelijk zijn voor de cliënt en de drempel om voor advies en/of begeleiding te kiezen vergemakkelijken.

Persoonlijk advies
De kracht van mij als gewichtsconsulent & leefstijlcoach ligt in het persoonlijke advies op maat en de coachende rol die ik vervul in de aanpassing van voeding en leefstijl. Ik adviseer aangaande de persoonlijke situaties, praat over eet- en beweeggewoontes en geef praktische adviezen. Deze punten worden door cliënten als zeer waardevol aangemerkt en zorgen er onder andere voor dat cliënten aangeven dat hun eet- en beweegpatroon blijvend verandert.

Geen afslankmiddelen of maaltijdvervangers
Ik werk altijd op afspraak en zie mijn cliënten op regelmatige basis. Op deze manier fungeer ik ook als ‘stok achter de deur’. Ik hou rekening met de gewoontes van mijn cliënt en adviseer over gewoon, algemeen verkrijgbare voedingsmiddelen. Als BGN-gewichtsconsulent verkoop ik of adviseer ik nooit afslankmiddelen of maaltijdvervangers.

Vergoeding zorgverzekeraars
Een groot aantal consumenten brengt een bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent en krijgt hiervoor een vergoeding van hun zorgverzekeraar. Meer dan dertig zorgverzekeringsmaatschappijen bieden in veel verschillende aanvullende pakketten een vergoeding voor de consulten van een BGN-gewichtsconsulent. Een overzicht hiervan is te vinden op de BGN-website onder ‘vergoedingen’.


Neem voor meer informatie contact met mij op.

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud