Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

De investering in jezelf


Vergoeding door de zorgverzekering (zonder eigen risico)

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) worden de gesprekken (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende pakketten door een groot aantal  zorgverzekeraars. Sommige zorgverzekeraars geven bij bepaalde pakketten een vergoeding van € 500,- of meer per jaar.

Voor een vergoeding hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken. Een verwijzing door een huisarts of andere zorgprofessional is niet nodig.

Beroepsvereniging gewichtsconsulenten

Check altijd zelf bij je zorgverzekeraar naar de actuele hoogte van de vergoeding. Een vergoeding krijg je altijd achteraf *. Kijk hier of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Ook als je zorgverzekeraar niet genoemd staat, is het raadzaam te informeren naar de mogelijkheden. Sommige verzekeraars kennen een (aanvullende) vergoeding voor leefstijlcoaching,  voedingsadvies of alternatieve geneeskunde.

* Omdat ik geen contracten heb met zorgverzekeraars moet je zelf de factuur (met de data van de gesprekken) bij je zorgverzekeraar declareren. Kom je voor een vergoeding in aanmerking dan krijg je deze dus achteraf, na het beëindigen van het traject.

Vergoeding via werkgever
Bij sommige werkgevers kun je een vergoeding voor de begeleiding bij een leefstijlcoach ontvangen via de werkkostenregeling.
Kies jouw leefstijlprogramma...
Basis
2 maanden coaching
Startgesprek
3 coachgesprekken
0,5-1 kg afvallen per week
Informatie + advies
Vergoeding mogelijk
Ook mogelijk via skype
€ 179,- € 139,-
Intensief
6 maanden coaching
Startgesprek
7 coachgesprekken
0,5-1 kg afvallen per week
Informatie + advies
Vergoeding mogelijk
Ook mogelijk via skype
Gratis opvolggesprek
€ 279,- € 239,-
Vervolgpakket
Heb je je doel nog niet bereikt of heb je een nieuw doel waar je aan wilt gaan werken? Heb je nog even 'een stok achter de deur' nodig? Neem dan nog een vervolgpakket van 4 afspraken, de kosten hiervoor zijn € 99,-.
Liever geen pakket?

Wil je liever geen pakket afnemen, dan kun je ook gewoon per gesprek betalen.
Losse gesprekstarieven
Kennismaken
Gratis
20 min.
Startgesprek
€ 60,-
60 min.
2e gesprek
€ 40,-
40 min.
Coachgesprek
€ 30,-
30 min.
Voedingsanalyse
€ 60,-

Tarieven zijn inclusief BTW, lichaamsanalyse, informatiemap en indirecte tijd.
BGN

Belangrijke informatie om te starten...


Skype en online begeleiding

Begeleiding via skype, kan interessant zijn voor jou als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Bergen op Zoom woont of als je een drukke baan hebt en weinig tijd om langs te komen. Heb je nog kleine kinderen en vind je het lastig om steeds een oppas te moeten regelen ook dan kan een online traject (via skype) uitkomst bieden. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving en je blijft anoniem. Lees hier verder over de voordelen van online begeleiding. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op.


Duo begeleiding

Samen met een vriendin werken aan een gezonde leefstijl? Dat kan ook, je kunt elkaar steunen en ervaringen delen. Het kan motiverend werken om samen het traject te volgen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


Huisbezoek
Bezoek aan huis is mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 5,- per 10 minuten reistijd per gesprek.

Betalingen
Alle bedragen zijn incl. 21% BTW en incl. indirecte tijd. Betalingen zijn contant of vooraf per bank.
Onlinebegeleiding betaal je altijd vooraf.

Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Later of niet geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht of de afspraak vervalt in een pakket.


Algemene voorwaarden

Heb je nog vragen?
Kijk bij veelgestelde vragen en antwoorden of stuur een e-mail naar vivole@home.nl

© 2018 Vivolé

Terug naar de inhoud