Slim & gezond afvallen
Ga naar de inhoud

Kennismaken


Leefstijlprogramma 'Slim en gezond afvallen'


Als je start met 'Slim & gezond afvallen' dan ga je stap voor stap je eet- en leefstijl bij de kern aanpakken. Je gaat leren om op een ontspannen manier gezond af te vallen met blijvend resultaat. Start nu en ga op weg naar een slank en fit leven.


Afvallen met normaal lekker eten
Fit zonder zwaar trainingsprogramma
Slank zonder streng dieet, met blijvend resultaat

Ik kan je helpen...
Ik zal je positief stimuleren, ondersteunen en motiveren zodat jij je doelen gaat bereiken. Door stap voor stap kleine veranderingen door te voeren ga je op een gemakkelijke manier je doel bereiken met blijvend resultaat.

Kies voor begeleiding in mijn praktijk in Bergen op Zoom of gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving via skype.
Leefstijlprogramma voor vrouwen
Dit is het resultaat...

Na een paar weken...
...voel je je fitter
...zit je lekkerder in je vel
...geniet je meer van het eten
...krijg je plezier in bewegen
...ga je afvallen
...heb je minder overgangsklachten

Ben jij er klaar voor?In mijn leefstijlprogramma voor vrouwen (30+) leer ik je alles over hoe je op een gemakkelijke en slimme manier slank en fit kunt worden met blijvend resultaat.
Ben je er klaar voor? Dan gaan we van start...
Hoe werkt het?

Kennismaken
Om elkaar te leren kennen start de begeleiding met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (in mijn praktijk of via skype). Tijdens deze kennismaking neem ik tijd om naar jouw verhaal te luisteren, we bespreken je hulpvraag en ik vertel hoe ik je kan helpen om op een normale gezonde en slimme manier af te vallen. Wil je bij mij gaan starten dan is het belangrijk dat je voldoende tijd hebt, openstaat voor verandering én bereid bent om er 100% voor te gaan.
Besluit je om met mij op weg te gaan dan volgt daarna het intakegesprek. Het intakegesprek is de start op weg naar een slank & fit leven.

Coachgesprekken
De eerste gesprekken zijn gericht op motivatie, inzicht en het ontdekken van strategieën (manieren om af te vallen) die jou gaan helpen om je doel te bereiken. Samen maken we jouw persoonlijke actieplan. Jij bepaalt met welke strategieën je vervolgens aan de slag gaat. De vervolggesprekken zijn gericht op de uitvoering van jouw persoonlijke actieplan.

We hebben gedurende het hele traject regelmatig contact. We zien elkaar in mijn praktijk of spreken elkaar via skype en telefoon. Dat is belangrijk voor een positief resultaat.

Tussen de persoonlijke gesprekken in mijn praktijk (of skype) plannen we korte telefoongesprekken om je motivatie hoog te houden en om vragen te stellen.
Je hebt gedurende het hele begeleidingstraject de mogelijkheid om mij onbeperkt vragen te stellen via WhatsApp en/of e-mail. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord. Ik probeer je ook tussen de persoonlijke gesprekken door zoveel mogelijk te motiveren.

Ongeveer 8 weken na het laatste gesprek kom je nog een keer terug voor een gratis opvolggesprek, om je ook na het traject gemotiveerd te houden en om te bespreken hoe het gaat (bij een uitgebreid en intensief pakket).
Coaching
Zo ga je afvallen...

  • Door andere keuzes te maken
  • Door meer te variëren
  • Door kleinere porties te eten
  • Door je stappen te tellen
  • Door je keukenkasten anders in te richten
  • Door een andere bordverdeling
  • Door lekker én gezond te eten

...en nog veel meer...
Kies jouw leefstijlprogramma...
Basis
2 maanden coaching

4 gesprekken

0-5 kg afvallen
1 extra telefoongesprek
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Lichaamsanalyse
Informatiemap
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Extra informatie via e-mail
Onbeperkt WhatsApp contact
Vergoeding mogelijk
Nu ook mogelijk via skype
€ 219,- € 189,-
Uitgebreid
4 maanden coaching
6 gesprekken
5-10 kg afvallen
3 extra telefoongesprekken
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Lichaamsanalyse
Informatiemap
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Extra informatie via e-mail
Onbeperkt WhatsApp contact
Recepten en weekmenu's
Vergoeding mogelijk
Gratis opvolggesprek
Nu ook mogelijk via skype
BONUS
'Smartsize me' e-learning
€ 319,- € 269,-
Intensief
6 maanden coaching
8 gesprekken
> 10 kg afvallen
4 extra telefoongesprekken
Persoonlijk leefstijlplan
Voedingsanalyse + advies
Lichaamsanalyse
Informatiemap
Stappenteller t.w.v. € 30,-
Extra informatie via e-mail
Onbeperkt WhatsApp contact
Recepten en weekmenu's
Vergoeding mogelijk
Gratis opvolggesprek
Nu ook mogelijk via skype
BONUS
'Smartsize me' e-learning
BONUS
e-book 'Eet met aandacht'
€ 399,- € 339,-
Liever geen pakket?

Wil je liever geen pakket afnemen, dan kun je ook gewoon per gesprek betalen. Je ontvangt dan helaas geen (extra) korting.

Je ontvangt wel een persoonlijk leefstijlplan, een uitgebreide voedingsanalyse en advies, en een informatiemap. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om mij onbeperkt vragen te stellen via e-mail of WhatsApp.

Losse gesprekstarieven
Kennismaken
Gratis
20-25 min.
Intakegesprek
€ 65,-
60-75 min.
2e gesprek
€ 45,-
45-60 min.
Vervolggesprek
€ 30,-
30-45 min.
Telefoongesprek
€ 20,-
20 min.
Stappenteller
€ 30,-
Yamax SW-200
Tarieven zijn inclusief BTW, lichaamsanalyse, voedingsanalyse, informatiemap en indirecte tijd.
BGN
Belangrijke informatie om te starten

Vergoeding
Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconulenten (BGN) worden de gespekken (gedeeltelijk) vergoed via de zorgverzekeraar. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven en vergoeding.

Vragen?
Kijk bij veelgestelde vragen en antwoorden of stuur een e-mail naar vivole@home.nl

Skype

Begeleiding via skype, kan interessant zijn voor jou als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Bergen op Zoom woont of als je een drukke baan hebt en weinig tijd om langs te komen. Heb je nog kleine kinderen en vind je het lastig om steeds een oppas te moeten regelen dan kan een traject via skype uitkomst bieden. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving en je blijft anoniem. Lees hier verder over de voordelen van online begeleiding. Het traject via skype verloopt in grote lijnen hetzelfde als een traject in mijn praktijk. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op.


Duo begeleiding
Samen met een vriendin of dochter werken aan een gezonde leefstijl? Dat kan ook, je kunt elkaar steunen en ervaringen delen. Het kan motiverend werken om samen het traject te volgen. Het intakegesprek en de extra telefoongesprekken zijn apart, de gesprekstijd van de gezamenlijke gesprekken wordt verdubbeld. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


Alvast gratis starten?

Schrijf je dan nu alvast in voor mijn gratis tips & stategieën en ontvang het gratis e-book 'slim afvallen in 4 stappen' cadeau. Volg mij op mijn blog waar ik tips en informatie geef over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl. Of kijk alvast bij recepten en dagmenu's hoe je gezond kunt starten.

Heb je mijn gratis e-book 'Slim afvallen in 4 stappen' al?

Schrijf je hieronder in voor mijn gratis tips & strategieën en je ontvangt het e-book cadeau. Je kunt hiermee al direct de eerste stap zetten naar een slanke en fitte leefstijl.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Vivolé Voeding & Leefstijlcoaching om mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in mijn privacyverklaring. Uitschrijven kan via elke nieuwsbrief.
E-mail
Naam
 

© 2017 Vivolé

Terug naar de inhoud