Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten - Specialist in leefstijlcoaching - Slim afvallen en een blijvend gezonde leefstijl - Voeding, Beweging & Leefstijl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
De beroepsnaam gewichtsconsulent is niet beschermd. Iedereen mag zich dus gewichtsconsulent noemen. Om lid te kunnen worden van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland moet je een door de BGN geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd.
Als lid (nr. 810) van deze beroepsvereniging volg ik in grote lijnen de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het Voedingscentrum heeft deze richtlijnen vertaald in de Schijf van Vijf, deze gebruik ik als leidraad. Ik volg daarnaast ook andere ontwikkelingen en stromingen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl.

De voordelen op een rij:

  • Ik ben in bezit van een erkend diploma voor gewichtsconsulent.

  • Ik volg regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Ik verkoop geen afslankproducten en maaltijdvervangers. Mijn voedingsadvies is gebaseerd op gewone gezonde voeding. Je hoeft geen dure voedingsmiddelen, pillen of poeders aan te schaffen.
  • De gesprekken bij een BGN-gewichtsconsulent worden (gedeeltelijk) vergoed bij veel zorgverzekeraars. Deze vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico!
  • Als lid van de beroepsvereniging ben ik aangesloten bij de BGN-klachtenprocedure.


Kortom, je bent verzekerd van professionele begeleiding.

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ben je professional in de zorg en/of op het gebied van beweging én ben je geïnteresseerd in het werk van mij als gewichtsconsulent & leefstijlcoach? Lees dan verder...

Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu