Voeding & Leefstijlcoaching Blog - Specialist in leefstijlcoaching - Slim afvallen en een blijvend gezonde leefstijl - Voeding, Beweging & Leefstijl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Rijstgerecht met zalm en ei

Gepubliceerd door Francis van Laarhoven in Recepten en dagmenu's · 8/8/2017 16:35:06
Tags: dinerrijstzalmeivis



Dit heb je nodig voor 4 personen:
300 gram zilvervliesrijst
1 eetlepel groentebouillon
250 gram gerookte zalmsnippers
4 eieren
200 ml sojaroom
2 tomaten
200 gram diepvrieserwten
20 gram boter
peper en dille of peterselie

Zo maak je het:
Kook de rijst gaar met de bouillon.
Kook de eieren hard en hak ze grof.
Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een braadpan de boter. Voeg de rijst toe met de zalmsnippers, de grofgehakte eieren, de stukjes tomaat en erwten.
Meng alles goed door elkaar. Schenk de sojaroom erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met dille of peterselie.

Lekker met een salade.

Tip:
Weinig tijd? Dit gerecht is nog sneller klaar als je een restje rijst gebruikt van de vorige dag...

Eet smakelijk!



Vond je dit een lekker recept? Deel 'm met anderen!




Geen commentaren
e-book
E-mail
Naam
 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu