Ga naar de inhoud

Rijstgerecht met zalm en ei

Slim & gezond afvallen, zonder dieet, met blijvend resultaat
Gepubliceerd door in Recepten en dagmenu's ·
Tags: dinerrijstzalmeivis

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 300 gram zilvervliesrijst
  • 1 eetlepel groentebouillon
  • 250 gram gerookte zalmsnippers
  • 4 eieren
  • 200 ml sojaroom
  • 2 tomaten
  • 200 gram diepvrieserwten
  • 20 gram boter
  • peper en dille of peterselie

Zo maak je het:
Kook de rijst gaar met de bouillon.
Kook de eieren hard en hak ze grof.
Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een braadpan de boter. Voeg de rijst toe met de zalmsnippers, de grofgehakte eieren, de stukjes tomaat en erwten.
Meng alles goed door elkaar. Schenk de sojaroom erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met dille of peterselie.

Lekker met een salade.

Tip:
Weinig tijd? Dit gerecht is nog sneller klaar als je een restje rijst gebruikt van de vorige dag...

Eet smakelijk!



Vond je dit een lekker recept? Deel 'm met anderen!




Geen commentaren

© 2017 Vivolé

Terug naar de inhoud